Husum Nord er under forandring. I de kommende år bliver de fire almene boligafdelinger renoveret og deres udearealer får et løft. Københavns Kommune omdanner Bystævneparken til et nyt boligområde og anlægger ny broforbindelse til Tingbjerg.
Gadelandet har fået nye private boliger i et gammelt industriområde og Energicenter Voldparken får opgraderet deres udearealer.
Illustration af Husum Nord, hvor man kan se de kommende fysiske forandringer
Husum Nord kort over kommende fysiske forandringer

Illustration af Roar Lerche

NYT FRA OS

Lommepengejobbere hjælper til med renovering i Husumgård
I en tom lejlighed i Husumgård arbejder Elias, Leonardo, Enes, Fahiyo, Leyla og Hassan koncentreret med at samle minikøkkener og rulleborde. Dem får deres naboer i Husumgård brug for når deres lejligheder i løbet af de næste to år bliver gennemrenoverede, og de derfor i nogle uger ikke har adgang til deres egne køkkener. De unge er glade for at hjælpe deres naboer.
–>Læs mere om Husumgårds renovering her.

Job eller læreplads på byggeplads
Drømmer du om job eller læreplads på en byggeplads 3 minutter fra din hoveddør?
Så er der måske en mulighed for dig lige her i Husum Nord. Vil du vide mere? Kontakt Martin på 24 25 58 70 eller send en mail på mbv@fsb.dk.

Infosektet - et lege- og infomøbel

Infosektet ved det
Find viden om byudviklingen i Husum Nord på Infosektet – vores version af et info-og legemøbel. Her er altid den mest opdaterede viden om de mange fysiske forandringer der er på vej i Husum Nord.
Du finder dyret på “føtexstien”.


Du kan også altid kontakte os:
Maria – Beboerkoordinator:
tlf. 30 37 73 07, mah@fsb.dk
Martin – Byudviklingskoordinator:
tlf. 24 25 58 70, mbv@fsb.dk
Line – Byudviklingskoordinator:
tlf. 30374985, lit@fsb.dk