Uddannelse & beskæftigelse

 uddannelse-og-beskaeftigelse

foto: http: www.kongensenghavelokaludvalg.kk.dk

 

Lommepengejob og fritidsjob
Erhvervspraktik i folkeskolen
Job- og uddannelsesvejledning

_______________________________________________________________________

Lommepengejob og fritidsjob

lommepengejob

Lommepengejob henvender sig til børn i aldersgruppen 13-15 år, og består typisk af mindre arbejdsopgaver som omdeling af opslag i opgange. Lommepengejobbet er tidsbegrænset til en periode på højst seks måneder og har til formål at forberede den unge til at varetage et kommunalt eller ordinært fritidsjob.

Hvis du vil vide mere så kontakt Anne Katrine

 

Erhvervspraktik i folkeskolen

erhvervspraktik
Foto: www.ug.dk

Ungevejlederen hjælper unge i 8 og 9 klasse fra Husum og Korsager skole med at finde praktikpladser i grundskolens praktikuger. I samarbejde med Voldparken og Husumgaards ejendomskontorer samt lokale virksomheder, matcher ungevejlederen de unge fra området med virksomheder og sørger for at de får en praktikplads i folkeskolen. De unge får råd og vejledning om hvilke muligheder der er for praktik og efterfølgende vejleder dem i forbindelse med uddannelsesvalg og fritidsjob.

Har du brug for hjælp til at finde en praktikplads kan du kontakte Jonas.

 

Job- og uddannelsesvejledning


fritidsjobvejledning-2015-mikal-schlosser
Foto: Mikael Schlosser

Vores ungevejleder Jonas kan rådgive og hjælpe dig mellem 15-29 år i forbindelse med at søge et fritidsjob eller starte på en uddannelse. Derudover har vi løbene events og aktiviteter som fokuserer på de mange forskellige slags uddannelser der er, at vælge imellem – fra erhvervsrettede uddannelser til videregående uddannelser.

Har du brug for hjælp til at skrive en jobansøgning eller finde en uddannelse, så kontakt Jonas eller kig ned forbi Husum for Alle.